torstai 3. tammikuuta 2013

Niin se vuosikin vaihtui...

Takana pieni hiljaiselo johtuen kaiketi enimmäkseen siitä, että koneella istumisen sijaan olen käynyt paljon keskustelua (ja itsenäistä pohdiskelua) puolison kanssa suhteessa ilmenneistä epäkohdista. Nyt on kuitenkin saatu aikaan jonkinlainen yhteisymmärrys ja toimintasuunnitelma jatkon kannalta. Normaalisti me eletään ihan hyvässä yhteisymmärryksessä, mutta jotenkin molemmilla tuppaa syys-talven aikana fiilis laskemaan. Se ilmenee lähinnä omiin touhuihin keskittymisenä, jolloin parisuhteelle ei anneta eikä järjestetä aikaa. Pitemmän päälle se johtaa tilanteeseen, jossa molemmat tuntevat suhteen enemmän tai vähemmän ottavammaksi kuin antavaksi. Tämä ihan aiheen ulkopuolelta, mutta olen tainnut ennenkin eksyä aiheesta varsinkin kun kyse on henkilökohtaisesti tärkeistä asioista. Aikuisen heppaihmisenkin elämään saattaa kuulua parisuhde ja parisuhteessa on paljon liikkuvia palikoita, joita pitää välillä vähän porun kanssa asetella paikalleen.

Hevonen on sitä vastoin ihana ja ongelmaton, mitä nyt jalka on vieläkin hieman turpea. Ei ole kuitenkaan ontunut edelleenkään, joten parin taluttelupäivän jälkeen uskaltauduin maastoon. Ja jos jotain olen pikkumamman luonteesta näin lyhyessä ajassa oppinut, niin on käyttäytynyt kyllä hyvin itselleen ominaisella tavalla. Välillä ei malttaisi kävellä ollenkaan ja pitkin ohjin kun mennään, tekee aina välillä itse päätöksen että voisin vähän juosta. Ihanan mutkaton ja täysin idioottivarma. Ei ole vielä kertaakaan katsonut kahta kertaa sellaisia asioita joita on jopa ihan normaalia katsoa. Yksi suojainen päivä ratsastettiin siilon lähellä kun sieltä tuli kohisten puoli katollista lunta alas. Korva vähän kääntyi äänen suuntaan. :D
Nyt alkaa hahmottua kivasti nuo maastoreititkin. Kaveri näytti reitin Wääksylle, josta osaan itse reittejä Kaivannon sairaalalle asti.

Kävin muuten jäsenkorjaajalla. Suosittelen. Selän käsittelyn jälkeen lantiokori oikeni niin että nyt toinen jalka tuntuu ihan hassulta (olis varmaan pitänyt käsitellä jalatkin). Ja kyl on fletku olo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti