maanantai 14. tammikuuta 2013

Viikolopusta ja Emmin visiitistä

Viikoloppu meni Emman kanssa yhdessä tallilla touhutessa. Lauantaina lähdettiin aivan täydellisessä aurinkoisessa pakkaskelissä maastoilemaan. Testailin samalla Sports Trackeria, vähän vielä perehdyn lisää ennen kun lähden tänne linkkailemaan meidän suorituksia. Nytkin unohdin laittaa sen päälle ja oltiin jo varmaan kilometri ratsastettu ennen kuin hokasin. Yhdeksän kilsaa mentiin vähän reilussa tunnissa. Pari huikeaa laukkapätkää otettiin, joissa Riku ei pysynyt kyllä yhtään mukana :D No jäi ainakin Emman ennustamat pöllöilyt kokonaan pois kun oli kiire pikkutamman perään. Nätisti kulkivat Riku ja Bronca rinta rinnan käppäillessä. Ei ehkä kaikkien orien kanssa onnistuis..

Sunnuntaina otettiin kuvauspäivä: siitä satoa mahdollisesti myöhemmin.
Menin kuitenkin ilman satulaa ja rohkeasti jätin jalkkarivyönkin pois. Jas sen nyt kyllä tunnen kivasti keskivartalon lihaksissa. Pari kertaa tuntui että luiskahdan täältä kyllä alas. Ja on se pirullinen vaisto että pitää aina jaloilla tarrata kiinni kun tiukka paikka tulee. Paljon paremmin pysyis kyydissä kun pitäis sen pakara-alueen rentona ja käyttäis keskivartaloaan. Tämä siis muistutukseksi itselle.

Tänään kävi Emmi kopeloimassa Broncaa ja saatiin nyt ihan varmistus että on siellä baby. Emmi kauhisteli jonkin verran Broncan kasvaimia. Sillähän siis on -niinkuin arvata saattaa- kimosyöpä. Itse vaikea asettaa perspektiiviin koska olen nähnyt kyllä pahempaakin, mutta Emmi oli sitä mieltä että näistä on pakko olla tullut jo etäispesäkkeitä. Ei tietysti kuulosta kovin mukavalta ajatukselta, mutta tämä kuuluu taas niihin asioihin ,joista mun pitää vaan ottaa itse paremmin selvää ennekun päätän mitä mieltä olen. Sen nyt tiedän ettei noille ole oikein mitään tehtävissä, ja jos jotain tehdään siitä on yleensä enemmän haittaa kuin hyötyä. Hevonen on kuitenkin kivuton ja tyytyväisen oloinen, joten en suostu murehtimaan.

Bronca sai samalla aborttivirusrokotteen ja yks kaks yllättäen päätettiin myös raspata hampaat. Mulla ei ollut tietoa koska Broncaa on viimeksi raspattu, joten ajattelin että kai sinne nyt katsoa kannattaa. Päätettiin koittaa ilman rauhoitusta ja sehän kävi Broncalle ihan yhtä lailla kun kaikki muutkin toimenpiteet. Mun ei oikeastaan tarvinnut edes pidellä sen päätä ja askeltakaan se ei ottanut mihinkään suuntaan koko toimituksen aikana. Mitään ihmeellistä ei löytynyt. Emmi kävi kaikki pinnat kevyesti läpi ja sanoi, että on hyvät hampaat tämän ikäiseksi.

Uusi haastekin odottelisi, mutta nyt ei jaksa. Katsotaan jos tulee tylsä päivä tälle viikolle, josko ehtisin sen tehdä :)
Niin ja piti myös kommentoida yllättävää yleisöryntäystä! Onko peräti kolme vai neljä uutta lukijaa viikon sisään. Tämähän räjähtää ihan käsiin.. heh heh :)
Ei mitään tervetuloa vaan ja osa onkin ihan oikeita tallikavereita uudesta tallista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti