perjantai 4. tammikuuta 2013

Tunnille tarttis päästä

Alkaa olla aika palata valvovan silmän alle. Ratsastin Broncan eilen pitkästä aikaa ihan sileällä. Jessus kun se töhöttää menemään lujaa! Tästä seuraa liikaa kädellä ratsastusta, joka mahdollistaa taas käteen nojailun. Ja kun unohtaa ratsastaa pohkeella, pienikin hipaisu lähettää tammamamman huikeaan vauhtiin.

Ja satula ei tahdo pysyä selässä L Se ominaisuus joka tekee Broncan selästä mukavan ilman satulaa, saa satulan valumaan todella helposti vinoon. Satulavyötäkään ei viitsisi määräänsä kireämmälle vetää, varsinkaan kun tuollaiseen laardimasuun se satulavyö oikein kaivautuu ja tekee lyöttymiä helposti. Pakko vaan mennä ilman ja kehittää omaa tasapainoa ja keskivartalon hallintaa.

Mutta onpa laardimasu kuulemma pienentynyt! Emma palautui pohjanmaanreissulta ja sanoi, että Bronca on silminnähden laihtunut! Jee! Hyvä me!

3 kommenttia:

 1. Meinaatko ruveta käymään KaRan valmennuksissa, Wääksyhän on sulle kätevästi kävelymatkan päässä! Mä suunnittelen meneväni Sepon valmennukseen 17.1.
  Pitää ottaa itseään niskasta tämän asian suhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain vaihees mietin kyllä, mut tosiaan ku se kunto on ihan olematon ja jotenkin heräsin eilen vasta siihenkin, että se jumlaton kaahotushan johtuu siitä ettei Broncalla oo lihaksia millä se pystyis meneen hitaasti. Niin että siis kynnys lähtee huonokuntosella, lihaksettomalla, tiineellä tammalla, ilman satulaa johki seuravalmennukseen on aika korkee :D

   Poista
  2. Totta :) pitkäjänteistä kunnonkohotusta ohjelmaan ensin.

   Poista