sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Piitkä maasto

Valmennuksen jälkeisenä päivänä mennään leppoisasti maaston.
Moni ei ehkä tekisi ihan 11 kilometrin lenkkiä, mutta mepäs tehtiin. Anu ja Salsu tuli mukaan ja lähdettiin jo hyvissä ajoin ennen puolta päivää. Käytiin kiertämässä pohtiolammella lenkki. Pohtis on täällä sellainen paikka missä paljon kesäkaudella järkätään kisoja. Siellä on isot kentät ja ympärillä metsäreittejä, joissa on vielä pystyssä jotain iänkaiken vanhoja maastoesteitäkin, jotka on tosin niin metsittyneitä ettei niitä hullukaan enää hyppää.
Rauhassa mentiin, otettiin muutama ravipätkä joista toinen kiihtyi lopulta rauhalliseksi laukaksi :) Yksi spurttipätkä ja muuten ihan vaan käppäiltiin.

Löytyi muuten ENSIMMÄINEN asia jota Bronca vähän jännitti: silta jonka alla kuohui vesi oikein voimakkaasti. Ensin pysähdyttiin, hetki jumitettiin, sitten vähän kylkimyyryä ja lopulta muutaman raviaskeleen kanssa pelottavimman kohdan ohi. Pidin ihan löysän ohjan ja kehuin vaan kun ei mitään ylimääräisiä kuvioita tullut niin takaisintullessa ei ollut sama kohta enää vilkaisunkaan arvoinen <3

Ja on se vaan ihanaa kun se alkaa ottaa kontaktia. Alkuun se ei pysynyt karsinassa oikein millään paikallaan, aina piti sitoa kiinni kun se luikerteli edellä pakoon. Nyt lenkin jälkeen sai rahnutella ja rapsutella, Bronca tuli karsinan ovelle vastaan kun tulin sisään. Liza opetti mulle myös miten tehdään sellainen hieno pitkä letti, pitää kokeilla tässä joku ilta itse paremmin. Väläytti myös että Wääksyssä ois maaliskuussa harjotuskisat. Sinne vois ehkä vielä keritä osallistua ennenkuin mamma on ihan valtava :)

Voi olla että tarhaukseen tulee myös pieniä muutoksia. Lizan Sera on nyt jotenkin niin kiintynyt Broncaan, että ressaa aika tavalla, kun Broncan vie pois. Aateltiin että jos pistäisi sekaan vielä yhden tamman, enemmänkin oloneuvoksen virkaa tekevän vanharouva-Kilmun, niin kenenkään ei oikein tarvitsisi jäädä yksin huutelemaan toisen perään.1 kommentti:

  1. Meillä on semmoinen 15 kilsan vakilenkki. Ei me sitä kovin usein kierretä, kun siihen menee reilu puolitoista tuntia, mutta pitkät maastolenkit silloin tällöin tekee niiiiin hyvää sekä kropalle että päälle :)

    VastaaPoista