lauantai 19. tammikuuta 2013

Ihana maastolauantai

Ihanaa että se pakkanen vähän hellitti. Fiilistelin eilen töissä kaksi ylimääräistä tuntia sen takia etten saanut autoa käyntiin :/
Tämään mentiin Emman kanssa taas maastoilemaan. Oikein mukavaa oli ja Bronca meni lujaa niinkun tapoihinsa kuuluu, mutta sain sieltä vähän sellaista rauhallisempaakin laukkaa irti kun oikein pinnistin. Takaisinpäin köpöteltiin sellainen pitkä metsäpolku niin oli hevoseillekin oivaa tasapainoreeniä.
Emma oli ihan tulessa noista maastoreiteistä :D Meillä oli niin mukavaa!! Bronca ja Riku kulkee niin nätisti rinnatusten yhdessä ilman huolen häivää mistään ylimääräisestä.

Ulkoasu muuttui, as you can see. Itse tykkään kovasti.

Hain tänään Lahdesta Broncalle sen rungottoman koulupenkin ja huomenna se pääsee ensimmäiseksi mun pikkusiskon testattavaksi :)
Annoin siskolle (12v) joululahjaksi "ratsastustunnin" Broncalla. Sisko tykkää ihan hulluna kaikista eläimistä, mutta on lähes kaikelle karvaiselle allerginen :(
Toivottavasti tulee mukava päivä. Olen niin vähän tekemisissä tuon pikkusiskoni kanssa, että haluaisin aina että ne hetket kun tehdään yhdessä jotain ois erityisen kivoja.


3 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis hevonen!!! <3 ja ihana kuva, kuin myös bannerissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se nätti kun mikä. :)
   Silloin kun sain ensimmäisen sähköpostin koskien tätä heppaa, kirosin kun siinä oli kuvia. Taisin vastata Tiinalle ettei ole reilua laittaa tollasia kuvia kun mun sisäinen pikkutyttöni herää ja haluaa vaan nätin satuponin :)

   Poista
  2. Tiedän tunteen. :D Kun mä näin Hertan kuvan niin oli ihan sama mitä siitä kerrottiin, mä halusin sen liinakon. :D

   Poista