tiistai 29. tammikuuta 2013

Sekalaisia, huonolaatuisia kuvia

Tänään Broncalla oli vapaapäivä, mutta päätin mennä ennakkoluulottomasti pesemään mammushkan häntää. Kävin suojakelien kunniaksi vaihtamassa vihdoin ne joululahjaksi saamani topparökkelit numeroa isompiin ja samalla mukaan tarttui kimoshamppoo ja selvityssuihke.

Broncalla on häntää noi kolmen hevosen tarpeisiin, joten oli jo jonkilainen temppu saada se kokonaan kasteltua. Suoritin vaahdotuksen kahteen kertaan ja myönnettäköön, ettei tulos ollut mitenkään säihkyvän valkoinen: vain hieman vähemmän ruskea. Nalle seurasi toimitusta kiinnostuneena vierestä ja sain olla koko ajan komentamassa ettei pesuvettä sovi juoda lattialta.

Tätä näkyä katselin hieman pettyneenä

Vierekkäin helmenvaalean kanssa  ja vähän kuivuneena ei näytä enää niin turhauttavalta

Tuota häntäkuvaa ottaessani huomasin olevani itse varsin kummallisesta paikkaa märkä. Oletinkin että hihat ja puntit tässä voi kastua, mutta että perse!? Eikä mitenkään vähän edes... Taivastelin ja ihmettelin tätä asiaa kunnes Lissu tajusi, että pesarin letkun päälle oli joku tallonut hokkikengällä ja siinä olevasta reiästä suihkutti  hiljalleen vettä, ilmeisesti siis koko hännänpesuoperaation ajan, suoraa persiiseeni.

Onko perverssiä pyytää tallikaveria ottamaan kuva omasta hanurista?
Näitä kuvia kännykästäni kaivellessani löysin myös pari täysin asiaankuulumatonta kuvaa, jotka nyt aion jakaa, halusitte tai ette :P

Rakas isäni ja uusivuosi hänen bändinsä keikalla

Jonkun työpäivän ensimmäisen tunnin saalis

Nalle meets BUNNIES!

1 kommentti: