torstai 20. joulukuuta 2012

Ei mua pikkuvastoinkäymiset lannista!

Oloni on mahtava. En tarvitse yhtään niin paljon unta kun yleensä ja silti olen pirtsakka kun mikäkin. Elimistö taitaa olla serotoniinia pullollaan. Tosin tänään kävi pikkuinen "kämmi".
Pääsin ajoissa töistä ja päätin että nyt kun valosalla pääsee niin menen ekaa kertaa Broncan kanssa maastoon ihan ratsastaen. Kävin keräilemässä pukkarista vaatteenikin labraan valmiiksi että voin pukea ennen kuin leimaan itseni pihalle :P Lähdin kiiruksissani ajelemaan Lempäälästä Kangasalle tankki melko kuivana. Pysähdyiin Tampereella tankkaamaan ja totesin että missäs mun lompakko, laukussa yleensä mutta missäs laukku on... Helavata!! Lempäälässä!
Ei muuta kun porua niellen ja polttoaineen riittävyyttä jännittäen nokka takaisin työpaikkaa kohden. Ajattelin jo, että siinä vaiheessa kun pääsen tallille, on pilkkopimeää. Olin kuitenkin supernopea (ja kaasujalkani raskas) ja sain tunnissa suoritettua tämän Lempäälä-Tampere-Lempäälä-Kangasala kiepautukseni.

Emma oli ottanut Broncan valmiiksi sisälle ja päästiin nopsasti lähtemään. Ja Bronca tykkäsi! Mentiin tovi tietä pitkin ja löydettiin lyhyehkö metsäpolku jolta pääsi kiertämään lenkkiä. Kierrettiin tuo lenkki pariin kertaan ja lähdettiin kotiin päin. Bronca ei menomatkalla Rikun perässä kulkiessaan malttanut yhtään kävellä, mutta heti kun siirryttiin keulille, meno oli ihan toinen. Joulunalusviikonloppuna olisi sitten enemmänkin maastoilua tiedossa. Toivottavasti pakkanen pysyy järkevissä lukemissa. Bronca saa huomenna talvitossutkin jalkaan vaikka ollaan kyllä pysytty hienosti pystyssä kengättäkin. Emmi lähtee pohjanmaalle joulua viettämään ja lupasin ainakin kokeilla jos voisin Rikun juoksuttaa muutamaan kertaan sinä aikana. Hui! Ehkä mulla on vaan ennakkoasenne. Hevonenhan sekin vaan on vaikka ori onkin.

Kotona päästin koiran saunasta, missä se nyt majailee kovilla pakkasilla kun repii kaikki mahdolliset oviviritelmät kopistaan irti. Mies oli unohtanut täyden suihkugeelin lattialle. Nallehan sen oli reippaana poikana avannut ja tyhjentänyt lattialle ja käynyt päällä kierimässä. Kyl on hyväntuoksuinen koira ny!

1 kommentti:

  1. Freshin tuoksunen koira on miellyttävän olohuoneympäristön a ja o :D

    VastaaPoista