sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Koko päivän menossa

Tänään oli ohjelmistossa ratsastusta Ponilla, viimeinen tapaaminen Pilkeen kanssa ja äidin ja isän luona käynnit (asuvat eri paikoissa). Tiesin että myöhään menee mutta yli yhdeksän tuntia pelkällä aamiaisella alkoi jo tuntumaan aikas pahalta.

Mentiin Ponilla maastoon ja omistaja tuli mukaan kaverinsa uudella arabilla. Mentiin harjulle ja pyörittiin siellä montussa ensin koulukiemuroita. Mun tarvii saada mun käsi paremmaksi. Reenailen tässä nyt kotonakin sitä että rentoutan koko käden hartiasta ja lavasta asti. Ongelman ydin on ilmeisesti siinä, että lapa ja hartia on lukittuna, jolloin koko käsi jännittyy, Hiottiin vähän siirtymisiä käynti-seis, niin että Poni pysyisi muodossa. Noin 50% meni hyvin ja lopuissa oli jotain sanomista. Kaikkein hienointa oli huomata kuinka täysipäinen Poni on maastossa. Hieno homma kun tykään itsekin maastossa mennä.

Pilkeen ratsastuksen kanssa tuli aikatauluongelma joten nappasin vaan hepan köyden päähän ja lähdin puolen tunnin taluttelulenkille. Pilkekin on nyt paremmassa kunnossa ja kuulemma "oma itsensä". Huomasin itsekin että se oli tarmokas ja aktiivinen ja kaikki maastakäsittelyjutut meni paljon paremmin. Kunnioitti mun tilaa ja oli hienosti kuulolla. Hidastelin, pysähtelin ja kiihdytin tahtia ja Pilke seuras hienosti esimerkkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti