maanantai 17. lokakuuta 2011

Saikkulaisen kävelyttelyä ja paskan lapioimista

Siis Pilkkeellä on noussut sään yläpuolelta joku nikama ihmeellisesti tuossa toissaviikolla. Nyt se on jo hyvin laskeutunut, mutta ollaan oltu silti kävelyhommissa jo jonkin aikaa. Kävin eilen ja tänään puolisen tuntia pellolla kävelemässä ilman satulaa koska Pilkkeen selkä on yksinkertaisesti tehty ilman satulaa ratsastamiseen.

Melkein aina kun käyn Pilkeen liikuttamassa niin siivoan myös yhdeksän hevosen neljä tarhaa. Olaan sovittu että saan sillä valmennustunteja Katilta, joka tallia pitää ja jonka vanhempien hevonen Pilke itseasiassa on. Kati kouluttaa ongelmaLLISIA hevosia niikuin hän itse sanoo ja tuntuu olevan siinä aika pirun hyvä ainakin mitä näin lyhyen tuntemisen jälkeen voi sanoa.

Tässä olen kyllä miettinyt että aika kohtuuton määrä menee aikaa siihen tarhojen siivoukseen ottaen huomioon minkä arvoista hyödykettä vastineeksi saan, mutta koska olen köyhä ja paskanluontihan kasvattaa luonnetta(?) ei auta kun työnnellä kottareita kurassa.

Huomenna koitan mennä Vilmaa liikuttamaan päivästä ja illalla onkin ratsastustunti. Ilmeisesti mennään maastoon koska kenttä on niin huonossa kunnossa ja maneesi on vasta rakenteilla. En ihan hirveesti tykkää maastotunneista kun tykkään ennemmiin maastoilla yksin ja määrätä tahdin itse. Jonossa kulkeminen tympii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti