torstai 29. marraskuuta 2012

Varustelu alkakoon

Nyt on Broncalle ensimmäiset vermeet hommattu. Nosti hieman hikeä otsalle kun tajusin, että mullahan ei ole yhtään mitään, ja paljon sellaista mitä en edes tule ajatelleeksi tarttis hankkia. Ensimmäisessä oli vuorossa heijastinvermeet, koska maastoilu = tärkeää. Kirosin aiemmin mielessäni tällä viikolla sitä että aikanaan bongasin ja mainostin parillekin kaverille kun Agriin tuli myyntiin parilla kympillä heijastinloimia. Nykyään kyseinen loimi maksaa melkein kuusikymppiä! Noh siihen kun pistää pari euroa vielä päälle niin saa tilattua Hööksiltä tämän ihanuuden:


Se siis ostoskoriin parin kinttuheijastimen kanssa :)

Ilmoitin myös hevosellisille tuttaville, että ostan pois kaikkea mahdollista ylimääräistä jos halvalla saan. Juuri kävin hakemassa naapuritallilta kahdella kympillä 3 satulahuopaa, loimivyön ja kerran käytetyn Eskadronin kuivatusloimen.

Ostoslistalla on vielä sadeloimea, juoksutusliinaa, ja kaikkea sitä muuta mitä en ole vielä hoksannut tarvisevani. Haluaisin myös taluttelulenkkejä varten naruriimun. Mahtaako joku tietää mistä sellaisen _hyvälaatuisen_ saisi tilattua?

Lauantaina pääsee moikaamaan Broncaa jos ei nyt suunnitelmiin tule äkillistä muutosta.

2 kommenttia:

  1. Tuo vaaleanpunainen unelma on tosi hyvä. Se ei hiosta, joten sen kanssa voi mainiosti ratsastaa reippaamminkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla kun pisti vähän pohtimaan tuo täyte. Mietin että onko vähän liikaa pistää liikkuvalle hepalle, jota ei muutenkaan paljon loimitetta, täytteistä heijastinloimea. En voinut silti vastustaa tätä väriä! ja on tossa moneen malliin verrattuna paremmin lavoille tilaa.

      Poista