sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Pahoittelut elimistölle, haudassa saat sitten levätä

Niinhän siinä sitten kävi että Jonnan tunnilta kotiin päästyäni oli kuumetta 38 astetta. Siitä huolimatta raahauduin perjantaina töihin, kävin työterveyslääkäriltä hakemassa keuhkoputkentulehdusdiagnoosin ja apteekista antibioottikuurin. Ja illalla Ponin kanssa maastoon. Mies oli kiukkuinen, mutta vetosin hänen omaan kommentiinsa "siellähän vaan istutaan", mikä tuollaisessa rauhallisessa maastoilussa pitää melkein paikkaansa. Nalle oli taas mukana ja oli superhienosti vaikka Emmin kanssa otettiin vähän pitempää ravipätkää.

Lauantaina käytiin Mimmin kanssa maastossa ja kyllä ainakin kaverin kanssa homma meni ihan mutkattomasti. Mennessä talutin varmuuden vuoksi lahdentien yli, mutta tullessa tulin ihan ratsain. Käynnissä mentiin n. 6 kilsan lenkki johon sisältyi pienet pyörähdykset pohtiksen kentällä. Tuli kamala ikävä talvea! Viime talvena maastoiltiin pohtiksella ja käytiin auraamattomalla isolla kentällä laukkaamassa umpihangessa posket punoittaen.

Tänään on ollut ihan kamala keli koko päivän. Vettä on tullut enemmän tai vähemmän jatkuvasti. Suuntasin kuitenkin taas Mimmillä ratsastelemaan. Onneksi on jonkinmoinen maneesi käytössä. En vaan tiedä että koska Mimmi on siellä viimeksi käynyt koska oli niiiin jännää. Pelottavaa oli esimerkiksi toisessa päädyssä maassa seinää vasten lepäävät pitkät tikapuut ja se estekalusto"reikä" oli niin hirveä, että piti aina uralta seilata viisi metriä sisään päin ohi mennessä. Saatiin kuitenkin jonkinlaista työskentelyä aikaiseksi vaikka esimerkiksi laukkaa voitiin ottaa vain toisella pitkällä sivulla. Nyt kun olen vähän enemmän ratsastanut Mimmillä, on hauska huomata että ihan jokainen kerta opin siitä jotain uutta kun kiipeän selkään. Tänään huomasin, että Mimmin vastenmielisyys taipumiseen vaikuttaa siihen laukannostoon. Mimmi nostaa paremmin suoralla uralla! Ensiviikolla on ohjelmistossa myös valkkudebyytti Mimmin kanssa. Ensi viikko näyttää siis jotakuinkin tältä.

Maanantaina kevyesti Ponilla, todennäköisesti maastossa.
Tiistaina Jonnan valkku Ponilla
Keskiviikko vapaa
Torstaina Iitun valkku Mimmillä
Perjataina mielellään maastoilua Mimmillä (kaveria toivotaan)
Lauantain toistaiseksi "vapaa" (rapujuhlat anoppilassa)
Sunnuntaina Mimmin kanssa puomeja, ehkä joku kavaletintapainenkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti