tiistai 18. kesäkuuta 2013

Uusi ulkoasu ja huikea kokemus

Katsokaa. Tein sen, vihdoin. Jos joku huomasi niin blogin banneri oli melko pitkään *köhöm* hieman talvinen, mutta nyt tuli asiaan muutos kun Emma räpsi muutamat kuvat minusta ja Broncasta. Hevonen repäistiin kuvauksiin suoraan laitumelta, joten ei ole kyllä puhtain mahdollinen, jos joku omistaa kimon, jonka saa pidettyä kohtuullisella maintenansella puhtaana niin saa kertoa salaisuuksia.

Sovittiin jo eilen Emman kanssa että loikkaan tänään hänen hevosensa selkään. Riku onkin sitten niin hieno hevonen etten ole sellaisen selässä kun haaveillut olevani. PRE-ori joka osaa vaativan A:n temput. Ja hitto soikoon mikä kokemus! En osaa edes kunnolla kuvailla kun kaikki oli niin mahtavaa. Laukassa vähän yskittiin, oli vähän nostovaikeuksia ja aluksi minulle tarjottiin vain piruettilaukkaa kun en kuulemma osannut lantiolla mennä mukaan. Istuin siis liian tiiviisti, joka tarkoittaa kootumpaa. (Joo katoku oo tälläsellä vaihdelaatikolla ajanu ennen :D) Sitten kun sain laukan toimimaan, niin lävistäjällä sain yks kaks päähäni että tämähän tekee näitä vaihtojakin näppärästi: kokeillaas. Teoriassahan siis on jonkinlainen käsitys miten laukanvaihto tehdään, käytännössä tämä oli ihan ihka ensimmäinen. Ja sattumoisin oli vielä puhdaskin. Siitä lienee kiitos "muusikkouralla" muodostuneelle rytmitajulle. Sitä riemua ei sitten pidätellyt mikään. Menee kyllä ihan kärkipäähän kokemuksissa hevosen selässä! Wau!


Helppo on hymyillä!

Broncan kuvaussessioden tuotoksista löytyi jotain aivan karmeaa :D
Katsokaa nyt tuota jäätävää mahaa!!


6 kommenttia:

 1. Vitsit mikä hevonen!!! Voi apua että mulla ois vaihteet ja polkimet hukassa tollasen selässä, sähän veditkin oikeen upeesti. :D

  Ihana maha <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maha on jär-kyt-tä-vä! :D
   Jos ei se kohta varso niin se Räjähtää!
   Ja Riku oli kyllä.. siis... vau..

   Poista
 2. Riku on kyllä niin hieno! Ja niin on Broncakin :) Rico pysyy suht valkoisena, mutta ei mulla kyllä mitään salaisuutta siihen ole, se piehtaroi pölyssä, joka ei sitten näy :D On mulla sellainen "tahranpoistoaine" suihke, jota joskus käytän talvella kun ei viitsi pestä! Se toimii ihan ok hyvin.

  ps. Kiitos eilisestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enni TAAS kaikesta <3 sä oot ihan super!!

   Poista
  2. Eipä mitään! Mitäs sitä lomalainen muuta tekis :)

   Poista