perjantai 12. huhtikuuta 2013

Kura on kurja juttu

Vähän on huonosti ollut fiilistä kirjoittaa vaikka ideoitakin on ollut. Meidän toiminta Broncan kanssa kesittyy kuitenkin nyt vaan rauhalliseen maastoiluun ilman satulaa, joko koiran kanssa tai ilman. Muutamat masukuvat otin, jotka olis tarkoitus julkaista ihmisten kauhisteltaviksi, sitä meinaan on: masua siis. Jos saisin huomenna aikaiseksi tyhjentää kameran niin sitten ehkä :P

Eilen oli sen verran hoppu että päätin mennä pitkästä aikaa ihan vaan kentällä pikkuisen. Puoli kenttää oli sulanutta velliä ja puolet vielä jäässä. Bronca kiemurteli tästäkin syystä vähän joka suuntaan, enkä edes viitsinyt olla kovin topakkana patistamassa. Alkuun Bronca oli aivan jumalattomasti pohkeen takana, mihin en ole tottunut, mutta pari lyhyttä ravi käynti ravi siirtymistä korjasi sen. Pohjan surkeuden takia 20 min sai kuitenkin riittää, jonka jälkeen vietin yli puoli tuntia pesten hevosen jalkoja, mahaa sekä varusteita. Ensimmäinen kurapäivä takana ja olin jo aivan kypsä.
Voi miksi voi miksi se on valkoinen!? :D
En vaan PYSTY huitomaan enimpiä harjalla pois koska tiedän, että pari kertaa sitä tarkoittaa sellaista ruskeaa pinttymää ettei sitä ota irti millään!

Tule kesä ja kuivat kelit! Broncakin tähyili jo teiden varsien rusehtavia korsia siihen malliin, että vihreä kelpaisi.

Kesä <3 ja satula?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti