tiistai 3. heinäkuuta 2012

Ponin irtojuoksutus ja koiran kadotus

Olipa rentouttavaa lähteä poikkeuksellisen stressaavan työpäivän päätteeksi vähän tallille. Mielessäni siinsi mukavaa yhdessäoloa hepoisen kanssa irtojuoksutuksen ja kentän reunojen siivoamisen merkeissä. No yritys hyvä...
Harjailin Ponia rennosti laitumella ja mukavaa oli siihen asti kun päästiin kentälle ja vähän juostiin. Kuvailin Ponia hymyssäsuin kun kentän kulmaan ulkopuolelle kiinni jättämäni koira työnsi tyhmänä lärvinsä sähköpaimeneen. Kuului uikahdus, napsahdus ja koiraa ei näkynyt enää missään. Huutelin hetken ja ajattelin tietysti että se kyttää jossain lähellä heinikossa kun yleensäkin on vapaana eikä lähde mihinkään kauas. Aloin kuitenkin hetken päästä huolestua kun koiraa ei vaan näy eikä kuulu. Jätin Ponin kentälle natustelemaan reunoilta puskevaa ruohoa ja huutelin varmaan hyvän kymmenen minuuttia kadoksissa olevaa koiraa. Oli suoraan sanottuna epätoivoinen olo. Huolesta sekaisin palasin kentälle ja mietin samalla toimintasuunnitelmaa kun huomasin koiran rynnistävän pellon reunaa pitkin kentälle päin. JeSSus että olin tyytyväinen. Ajattelin jo että saan kohta kerätä naapurustosta etsintäpartion.

Niin joo ja tosiaan, joku kommentoi viimetekstiä ja oli pahoillaan ettei voi liittyä lukijaksi koska kyseinen gadgetti on toimimaton. Huomasin nyt että silloin kun blogin aikanaan tein siitä tuli automaattisesti mallia putoajanouse.blogspot.com, mutta nyt huomaankin tässä ihan sattumalta että URL onkin nykyään mallia putoajanouse.blogspot.fi. Tämä on ilmeisesti sen mikä saa gadgetin kiukuttelemaan koska julkaisuosoite ja varsinainen URL eivät ole samat. Jos nyt joku vaan osaisi käyttää bloggeria paremmin kun minä ja viitsisi kertoa miten saan julkaisuosoitteen ja blogin varsinaissen osoitteen jotenkin täsmäämään tai fiksailtua homman niin että tuo lukijat gadgetti toimisi niin olkaa niin ystävällisiä ja neuvokaa.

Lopuksi vähän videota Ponin irtojuoksutuksesta. Koira on tässäkohtaa vielä tallella, niikuin näkyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti