maanantai 2. heinäkuuta 2012

Kuvailuja

Sain pitkästä aikaa jotain kuvia siitä kun itse olen hevosen selässä. Olen itse aika ahkera kuvaaja, mikä siis tarkoittaa, että koneeni pullistelee kuvia aivan muista ihmisitä ratsastamassa ja tallitouhuissa.
Mentiin Jonnan tunnilla nyt ihan yksin ja aivan perusratsastusta. Hiottiin apujen käyttöä ja niitä laukannostoja. Vähän meinaa olla rajuja nostoja kun olen aika vahva sisäpohkeella. Varmistelen lähinnä sitä että laukka tosiaan nousee. Nyt meni oikeean kierrokseenkin ihan kivasti. Ensimmäinen nosto oli törkeä hyökkäys ja siitä nousikin väärä. Anteeksi Poni! Seuraava oli jo vähän parempi ja viimeinen oli jo jopa nätti. Tälläinen läpiratsastus tännään, mutta kyllä Ponin kuuma tuli.

Kuvien laatu vähän kärsi kun jouduin rajaamaan niitä aika rankalla kädellä. Emmi ei osaa ilmeisesti käyttää zoomia :)


Huomenna itsenäistä Poneilua, keskiviikkona maastoilua ja torstaina Sillanpään Tepan valmennus.

2 kommenttia:

  1. Sillantien Tepan? Ihan paras ope! Liittyisin sun lukijaks, mutta toi gadget ei toimi :/

    VastaaPoista
  2. Joo saattoipa muuten olla SillanTIE. Äkkiäkös nuo sekaisin menee :)
    Juu olen huomannut että jo hetken on tuo gadgetti ollut toimimaton. Herjaa vaan että "Gadget on määritetty väärin. Vihje verkkovastaavalle: Varmista, että Käyttäjäraadin asetuksisssa oleva Etusivun URL-osoite on sama kuin tämän sivuston URL-osoite." Enkä osaa kyllä asialle tehdä mitään. Sen verran tiedän etten ole menny blogin URL-osoitteeseen koskemaan

    VastaaPoista