tiistai 10. syyskuuta 2013

Sänkkärillä

Saatiin Emmalta apukädet tänään, joten uskaltauduin Neron ja Broncan kanssa laukkailemaan sänkkärille. Tiesin kyllä melko varmaksi ettei Nero tielle juokse, mutta huoli oli lähinnä siitä jos se sukeltaisi jonkun laitumeen, ja Broncan kanssa sitä olisi ollut hankala mennä hakemaan vireraiden hevosten luota. Samalla sain tietysti rekrytoitua kätevästi kuvaajan. Eilen sain vihdoin myös kapeamman kaaren meidän uuteen satulaan, joten tämä oli myös samalla kunnollinen kenraaliajo meidän uudelle penkille. Vanha Barefoot meni samana päivänä pois käsistä kun uuden satulan ostin. Nopeata toimintaa siis.

Pakko huomauttaa mikä videolta pisti silmään. Mä oikeesti meinaan lyhensin noita jalustimia ja silti mennään ihan dressagepituudella pitkin peltoa :D

Vauhtia piisas ja poni juoksi!


Välillä pidettiin Nerolle pikku tissitauko, jonka jälkeen Nero päätti ettei hän halua enää juosta, mutta me vedettiin vielä pari vetoa.Seuraavaksi vuorossa oli Emma, ja pakkohan mun oli lähteä kuvaamaan heitä Rikun kanssa. Rikulla tuo meno ei niin vauhdikkaalta näytä, mutta tanner tömisi senkin edestä. Pojassa on voimaa vähän toisella tapaa!

EDIT*
Niin joo ja katsokaa kuinka hienot miehet mulla on! Samaan aikaan toisaalla meihet metsästivät valtavan ukkometson!


5 kommenttia:

 1. Yhyy, mistä meille tollanen TASAINEN pelto missä tehdä laukkareeniä :( Meillä on yhtä ylämäki-alamäki-ylämäki-alamäkeä kaikki pellot!

  Ihania videoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi :)
   Tossa pellossa on kyllä vähän muotoa, mutta hyvä tollanen pitkä loivahko ylämäkiosuus. Tosta mun parvekkeelta avautuu näkymä sellaselle pellolle että itku pääsee mullakin. Kymmenen hehtaaria ku viivottimella vedettyä tasasta sänkipeltoo!

   Poista
  2. Tuossa on hyvä laukkasuora laitumien viereisellä "pitkällä sivulla" ja jos jarrut ei toimi (niinkuin Seralla joskus..) voi kierrosta jatkaa huoletta koko pellon ympäri :D tulipa mitattua että yli 1km tulee "kierroksesta"....

   Poista
 2. Voi tuota pikkuheppaa!

  Hieno saalis sun miehillä, voi kun saisi vielä elämässään maistaa metsopaistia!!! Lapsena sitä syötiin arkiruokana ;-)

  VastaaPoista
 3. Ihania videoita ja huippu paikka laukkavetoihin! Olipa kiva löytää tämä blogi muutenkin, meillä myös tämänkesäinen orivarsa :)

  VastaaPoista