perjantai 29. kesäkuuta 2012

Vapaapäivä on pienempi kuin kolme

Sain niin söpöjä eläinperhepotretteja otatettua, että sen kunniaksi vaihdoin ulkoasuakin.
Oltiin rennosti maastoilemassa tänään metsikössä. Ihanaa että siellä on niin pehmeä pohja, että voitiin vähän laukatakin vaikkei ollut kenkää. Ollaan oltu Nallen kanssa koooko päivä menossa. Nalle pääsi taas leikkimään Pekka-pojan kanssa ja riehuttu ilmeisesti on, koska nyt kuuluu pöydän alta vaan kuorsaus. Kotiin ajaessa se oli jo siinä määrin väsynyt että vaikka kuono oli penkin ja vaihdekepin välissä, se ei edes silmiään avannut kun vaihtelin vaihteita.
Begu ja Nalle

Nallelle on nyt pihaan noussut tarha! (vain yhden tuhotun sohvan jälkeen!). Pientä laittoa vaatii vielä, esimerkiksi minkkiverkon upotuksen maahan ettei kaivaudu ulos sekä leikkimökin katon reunaan verkon ettei poika hyppää katon kautta ulos. Ihana metsätarha tulee ja menee mökkeily vielä ilman eristyksiäkin. Niin joo ja pienenä yksityiskohtana: Nalle saa mökkiinsä eristyshommien jälkeen parkettilattian ja -seinät.  

Laitan vielä yhden eläinperhepotretin loppuun. Ilmeeni saattaa vaikuttaa kornilta, mutta jos vaan tiedätte sen tunteen kun hevonen painaa pehmoisen turpansa poskea vasten, niin ymmärrätte varmasti!


2 kommenttia:

 1. Aivan ihan uusi ilme ja bannerin kuva!!!
  Nallelle paljon pusuja ja kuvia siitä uudesta hienosta mökistä Huvila & Huussi malliin ;-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tehdään valmiiksi asti niin on sitten kivempi esitellä :)

   Poista