perjantai 2. joulukuuta 2011

Enni opettelee keventämään ja nostamaan laukkaa

Eli nyt mentiin niin sanotusti back to basics
Kyllä huomasi jo kuntoon laittaessa että ei ollu mysliä tytöllä päässä. Huomattavasti rauhallisemmin seisoi käytävällä kuntoon laitettaessa. Oli aika kurja keli ja olin ihan yksikseni touhuamassa, joten pienen arvonnan päätteeksi päätin jäädä tallin kentälle vaikka se onkin ikävän rapainen. Harjun kuoppa olisi ollut varmaan kuivempi, mutten viitsinyt lähteä yksin vielä toiselle puolelle "isoa" tietä. Taitaa olla tippuminen liian tuoreessa muistissa.

Tarkoituksena oli keskittyä vaan omaan istuntaan erityisesti ravissa. Loppuun koitin vähän väistöjä, jotka ei nyt mennyt ihan tyylipuhtaasti. Tein selvästi jotain väärin (ilmeisesti en myödännyt pidätteen jälkeen tarpeeksi/tarpeeksi nopeasti) ja koska ei ollut ketään korjaamassa jätin sen sikseen. Harjoittelin parit sujuvat laukannostot kumpaankin suuntaan ja lopuksi annoin venyttää selkää. Taas opin lukemaan Ponia ihan uudella tavalla. Näin kun tekee ihan perustouhuja, yrittää itse istua hyvin harjoitusravissa ja reenata sitä hillittyä kevennystä, kannattaa todellakin tarkkailla Ponia. Poni elehtii kyllä korvillaan jo jos homma alkaa käydä epämiellyttäväksi hänen mielestään. Siitä voi aina kivasti tarkkailla, että koska tekee oikein ja koska ei :D

Tallissa rapsuteltiin, herkisteltiin ja suoritettiin Ponin toimesta vimmattu takin nuoleminen. En tiedä miksi se on keksinyt nyt nuolla mun takkia niikun suolakivee. Hassu Pony :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti