maanantai 3. elokuuta 2015

Ken on heistä kaikkein kaunein

Kangasalan ratsastajat järjestää Pohtiolammella 9.8. koko perheen tapahtuman HeppaHubaa. Talutusratsastuksen, kepparikisan ja kaiken muun kivan lisäksi tilaisuudessa järjestetään leikkimielinen hevosten ja ponien Match Show. Osallistumme siihen Vallun kanssa. Tähän tapahtumaan on kiva lähteä. Seurani on niin mahtava ja tuttuja roppakaupalla, etten edes epäröi lähteä Vallun kanssa näihin pippaloihin. Ihan sama miten menee, saan puunata hevosen hyvällä tekosyyllä ykköskuntoon, ja kutsu lupaili parhaat jouhet palkintoa, jossa uskon että ollaan aika kova vastus muille :D Samalla Vallu saa aivan loistavaa kokemusta kisapaikalla käymisestä, ilman turhia paineita siitä, että siltä vaadittaisiin mitään sellaista jonka se kokisi hankalaksi. Tai no katsotaan nyt mikä on pojalla päivän fiilis. Sitä kun ei voi etukäteen tietää.

Cousin It
P.S. Mä oon 12 vuotiaana käynyt jonkun lyhyen näyttelykurssin. Arvatkaa muistanko siitä mitään. Vinkkejä erityisesti hevosen kiillotukseen tarvitaan (ei voi laittaa laitumeen kuivumaan koska piehtaroi, eikä voi laittaa karsinaan kuivumaan koska hinkkaa häntää)

2 kommenttia:

  1. Pese se harjalla ja shampoolla jyystäen, jouhiin voi vaahdottaa shampoon muun kropan ajaksi niin niistä tulee vielä päheemmät. Syöttele hevonen tienpientareella kuivaksi tai kävelytä parikyt min. Showshinea vasta kuivattamisen jälkeen, säästelemättä koko kroppaan niin hylkii likaa. Loput kuivuu kyllä traikussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yes! Kiitti vinkistä. Saa nähdä saako tuota kunnolla kiiltäväksi. Läheltä sen karva kiiltää hienosti, mutta kun se on tuollainen sekoitus valkoista, mustaa ja ruskeaa karvaa niin ei luo mitään samanlaista efektiä kun joku kunnolla pronssiin vivahtava rautias :)

      Poista