perjantai 6. huhtikuuta 2012

Koira tuli taloon

Ehkä turhanpäiväinen postaus koska: a) aivot on kun polyuretaania kaikesta valvomisesta b) väsymyksestä johtuen en ole jaksanut paneutua Nallen kuvaamiseen.
Matka kotiin oli Varkaudesta Jyväskylään asti ihan OK. Sen jälkeen Nalle tyhjensi itsensä paineella kummastakin suunnasta. Kun enimmät oksennukset oli saatu jossain pysäkillä siivottua poika latasi housun lahkeen kautta jalkatilaan. Jalkatilasta kuului POKS ja samalla tunsin hieman painetta sääressäni. Kahdessa sekunnissa oli täysin selvää mitä oli käynyt. Ensimmäiselle huoltoasemalle kurvattuamme nostelin koiran kuskin syliin ja ryntäsin itse ovesta pihalle oksentamaan :D sen verran tuhti oli käry. Sitä hysteerisen naurun määrää mitä viimeyönä miehen kanssa on hekotettu ei voi laskea millään mittarilla!

Rankasta tyhjennyksestä johtuen Nalle oli varmaan sen verran nuutunut ettei jaksanut yöllä mitenkään merkittävästi vinkua. Mies oli autuas ja hoiteli koiran viihdyttämistä ja hoitoa kun minä nukuin (sen vähän mitä nukuin). Tämän päivän aikana on tullut kivasti voimat jo takaisin ja Nalle jaksaa jo temuta paremmin kun aamulla. Naapurin lapsiakin on tänään hurmattu ;)

Väsymyksestä huolimatta emäntä valui tallille ja liikutteli kaksi heppaa. Jotenkin se onnistui ilman minkäänlaista aivotoimintaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti